IRIDOR – producator haine copii

Intr-o lume din ce in mai cosmopolita produsele romanesti par avea din ce in mai putin cautare… firmele mari din occident se impun in fata (putinelor) marci romanesti care (inca) mai rezista pe piata. Acesta este si cazul brandului romanesc IRIDOR care se incapatineaza sa lupte pentru a demonstra ca bunul gust, calitatea, inovatia nu sunt monopolizate de producatorii cu nume mari in fashion. Fiecare creatie IRIDOR reprezinta o bucurie si o incantare si este imposibil sa nu observi migala, atentia si daruirea care au materializat imaginatia in rochite, costumase sau paltonase, tradand dragostea pentru copii a tuturor celor care contribuie la realizarea hainutelor IRIDOR. Zi de zi tot mai multi parinti isi rasfata copiii cu hainutele marca IRIDOR aducand bucurie nu numai micutilor care le poarta, dar si celor care ii privesc.

Tipologii corporale – partea a treia

Continui seria articolelor despre tipologii corporale cu penultima parte, și anume atleta. Aceasta are un corp musculos, clasic, cu o structură osoasa puternică și un posterior relativ mic, adesea plat. Are un gât puternic, mai scurt, precum și mâini și picioare puternice, de cele mai multe ori noduroase. Dacă se îngrașă, grăsimea se depune mai întâi pe trunchi, mai puțin pe posterior, șolduri și picioare. Ea are în cele mai multe cazuri un țesut conjunctiv ferm și o predispoziție redusă pentru celulită.

Garderoba

Fusta: dreaptă și strâmtă, de lungime medie. E de preferat sa evitați fustele lungi.

Pantaloni și jeans: Strâmți, drepți, cu talie normala sau joasă. La fel de potriviți sunt pantalonii largi, lungi până în pământ. De evitat cei pantalonii conici și jeanșii prespălați, deoarece dau efectul de îngrășare.

Sacoul și jacheta: Blazerul la trei nasturi arată clasic la jeanși sau pantaloni din material subțire. Dacă este din catifea, el modelează delicat silueta. Geaca de jeans cambrată dă o linie filiformă. Pe de cealaltă parte totuși hainele la două rânduri de nasturi o fac pe atletă să pară masiva și masculina. Gecile bufante ascund talia și scurtează optic picioarele.

Bluza, tricoul și puloverul: Decolteuri mici, delicate, rotunde sau in V, topuri cambrate, de lungime medie.

Rochia: Cele mai potrivite sunt cele cambrate, până la genunchi, însă potrivite sunt și cele mai lărguțe cu precizarea ca trebuie accesorizate cu o curea lată, pentru a accentua talia.

Încălțămintea: Pantofii ideali sunt cei clasici, cu toc stabil, dar destul de înalt încât să confere eleganță.

Logo

Tricouri pictate manual

Întrerup seria articolelor despre tipologiile corporale cu un articol despre colecția de tricouri pictate manual făcute special pentru saora.ro.

Eu sunt puțin cam obsedată de tricouri… Recunosc ca am o adevărată colecție:) Și așa s-a născut și dorința de a face o colecție limitată de tricouri din simplul motiv că e foarte frumos când ai un articol vestimentar pe care poți să îl poți purta liniștită știind că nu vor mai fi încă câteva zeci de persoane care să fie îmbrăcate la fel ca tine. Astfel ideea s-a dezvoltat până a ajuns la produsul final, și anume această colecție disponibilă doar pe saora.ro.

Tricourile vin însă cu câteva instrucțiuni de folosire.

În primul rând nu trebuie să fie spălate la mai mult de 30 de grade (culorile nu ies la spălat, această măsură de siguranță este doar pentru a păstra tricoul cât mai mult timp).  Altă precauție nu mai e decât în ceea ce privește călcatul, care e bine să fie făcut doar pe  dos.

În rest, purtare plăcută și grăbiți-vă să le cumpărați pentru că sunt ediție limitată!

Logo