Archive for the ‘VDT’ Category

Articole vestimentare – Kinga Varga by Rifil

Thursday, October 29th, 2009

Kinga varga este primul designer românesc specializat în tricotaje, toate liniile vestimentare fiind realizate exclusiv din tricot. Creațiile semnate Kinga Varga sunt pret-a-porter, destinate femeilor elegante, dinamice și nu în ultimul rând femeilor care știu ce vor.

Această rochie se potrivește perfect unei zile călduroase de toamnă, când ieșiți în oraș cu prietenele sau la cumpărături. Cu un sacou mai scurt poate fi purtată și la birou, însă mare grijă la acele perforații din zona pieptului. Este disponibilă și pe albastru.

Un model foarte vesel, pentru o femeie jucăușă însă mereu în pas cu moda. Poate fi purtată cu un dres mat și o pereche de pantofi cu toc înalt și gros sau cizme fără toc, eventual adăugând și o jachetă din piele în cazul în care vremea nu este atât de plăcută. Este disponibilă și pe bej.

Această jachetă este ideală pentru zilele mai răcoroase, putând fi luată și peste o pereche de pantaloni, dar și peste o rochie sau o fustă.

Un model de rochie care, deși este făcut din tricot, poate fi purtat și seara, la un eveniment nu foarte pretențios, sau chiar într-un club. Pentru a folosi rochia ca ținută de zi recomand să o combinați cu o jachetă din piele, scurtă și o eșarfă mare.

Cu aceste modele, dar și cu multe altele disponibile pe site-ul nostru puteți crea ținute mereu la modă, indiferent de tendințele actuale, pentru că tricotul este și va fi un “accesoriu” mereu la modă.

Logo

Articole de îmbrăcăminte – Aya Sports Design

Saturday, September 19th, 2009

Nu sunt foarte multe de spus despre acest producător pentru că abia am început să lucrăm împreună, însă vă voi spune un secret: cred că vom avea o colaborare foarte frumoasă, în mod special datorită produselor interesante. Și, ca să vă demonstrez acest lucru, vă ofer o mostră a ceea ce înseamnă Aya Sports Design:

O rochiță cu un model deosebit, care poate fi purtată atât ca și ținută office, cât și casual. Este disponibilă în mai multe culori

Un sacou ideal pentru zilele friguroase de toamnă, are un aspect ușor pufos și poate fi purtat atât ca și ținută office, de exemplu cu o cămașă și o pereche de pantaloni sau o fustă, cât și ținută casual, cu o fustă din denim și o bluză, sau o pereche de pantaloni pană și o bluză, ori cu o pereche de jeans și un tricou cu mâneca lungă, pentru un stil a la anii ‘80.

Compleu format din sacou cu mânecă 3/4 și fustă, o ținută atât casual cât și office ce poate fi purtată în zilele călduroase de toamnă.

Din păcate ne oprim aici, dar promit să vă țin la curent cu noutățile.

Logo

Articole de îmbrăcăminte – Prima Moda

Saturday, September 19th, 2009

Prima Moda are articole de îmbrăcăminte la prețuri foarte accesibile și de calitate foarte bună, majoritatea fiind pentru ținute casual. Iată și exemple:

O bluză casual, simplă dar foarte frumoasă, care poate fi asortată cu o pereche de jeans și o jachetă sau o fustă din denim și un trenci.

Această bluză poate fi purtată cu o pereche de pantaloni sau jeans pană. Însă, cu o pereche de cizme înalte cu/fără toc și un dress mat poate fi purtată și ca rochie.

Pijamale din satin, pentru nopțile în care vreți să faceți și altceva în afară de să dormiți :-) Și sunt disponibile și pe alb.
O ținută foarte bună pentru plimbările cu cățelul pe vreme friguroasă sau o excursie pe munte. Este formată din hanorac (disponibil și pe alte culori) și pantaloni de trening.

Logo