Articole vestimentare – Kinga Varga by Rifil

Kinga varga este primul designer românesc specializat în tricotaje, toate liniile vestimentare fiind realizate exclusiv din tricot. Creațiile semnate Kinga Varga sunt pret-a-porter, destinate femeilor elegante, dinamice și nu în ultimul rând femeilor care știu ce vor.

Această rochie se potrivește perfect unei zile călduroase de toamnă, când ieșiți în oraș cu prietenele sau la cumpărături. Cu un sacou mai scurt poate fi purtată și la birou, însă mare grijă la acele perforații din zona pieptului. Este disponibilă și pe albastru.

Un model foarte vesel, pentru o femeie jucăușă însă mereu în pas cu moda. Poate fi purtată cu un dres mat și o pereche de pantofi cu toc înalt și gros sau cizme fără toc, eventual adăugând și o jachetă din piele în cazul în care vremea nu este atât de plăcută. Este disponibilă și pe bej.

Această jachetă este ideală pentru zilele mai răcoroase, putând fi luată și peste o pereche de pantaloni, dar și peste o rochie sau o fustă.

Un model de rochie care, deși este făcut din tricot, poate fi purtat și seara, la un eveniment nu foarte pretențios, sau chiar într-un club. Pentru a folosi rochia ca ținută de zi recomand să o combinați cu o jachetă din piele, scurtă și o eșarfă mare.

Cu aceste modele, dar și cu multe altele disponibile pe site-ul nostru puteți crea ținute mereu la modă, indiferent de tendințele actuale, pentru că tricotul este și va fi un “accesoriu” mereu la modă.

Logo

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

One Response to “Articole vestimentare – Kinga Varga by Rifil”

  1. Mariana Pop says:

    Intr-adevar rochia 079 e superba si ca model si ca mterial. Te face sa te simti deosebita.