saora.ro - Magazin online haine - articole de vestimentaţie produse exclusiv în România

Click pe imagini pentru a selecta sau mări

Femei >  Compleuri >  Compleu AIDA1

Compleu AIDA1


Compleu format din:

-sacou ajustat în talie în faţă cu o cusătură ce începe din răscroială de la gât spre terminaţie şi o cusătură din răscroiala mânecii spre terminaţie. În spate are o cusătură pe linia de mijloc şi patru cusături ce se ajustează pe talie (două începând din cusătura umărului şi două din răscroiala mânecii). Mâneca trei-sferturi este dreaptă, terminată printr-un şliţ în cusătura din spate. Gulerul şi terminaţia mânecii au ca garnitură o bandă cu paiete.Sacoul se închide cu o garnitură din doi nasturi.
-rochie cambrată prin două pense în spate şi o cusătură centru spate care ascunde fermoarul şi care se termină cu un şliţ ascuns. Faţa este tăiată în dreptul bustului având inseraţi 4cm de satin plisat. Are două pense pentru ajustare pe talie şi două pense în zona bustului. De jur-împrejurul decolteului are o garnitură de 2cm cu paiete ce coboară în centru faţă spre bust. 

Compoziţie: bumbac 95%; elastan 5%
Compoziţie căptuşeală: acetat 100%

Lungime aproximativă pentru sacou (măsurată din cel mai înalt punct al umărului până la terminaţie): 58cm
Lungime aproximativă pentru rochie (măsurată din cel mai înalt punct al umărului până la terminaţie): 96cm

Produs în România

Mărime

Alegeţi mărimea:
38
40
42
44
46
48
50
Pentru a evita comandarea unei mărimi nepotrivite, puteți specifica dimensiunile Dvs. în secțiunea "Instrucțiuni speciale" la finalizarea comenzii.


Ultimele articole văzute
Compleu AIDA1