saora.ro - Magazin online haine - articole de vestimentaţie produse exclusiv în România

Termeni şi condiţii


Magazinul online (site-ul) www.saora.ro este administrat de SC PRO COMPUTER SRL, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J22/721/1999 şi având Codul Unic de Înregistrare RO12245411. Condiţiile prezentate mai jos sunt considerate ca acceptate prin utilizarea acestui site (vizitarea sau cumpărarea produselor/serviciilor), de aceea vă rugăm să le citiţi cu atenţie.

Ne rezervăm dreptul de a modifica aceste condiţii, modificări ce vor deveni efective în momentul publicării lor pe site.

Conţinutul site-ului www.saora.ro (reprezentat de imagini, texte, grafica web, programe şi alte date) este proprietate a SC PRO COMPUTER SRL şi a furnizorilor săi şi este protejat de Legea drepturilor de autor şi de legea privind proprietatea intelectuală şi industrială. Conţinutul acestui site este oferit "ca atare" şi fără nici un fel de garanţie expresă sau implicită. SC PRO COMPUTER SRL nu poate fi răspunzatoare în nici un fel pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, care ar rezulta din sau în legatură cu utilizarea acestui site sau a conţinutului său.

În calitate de utilizator aveţi dreptul limitat, revocabil si non-exclusiv de a accesa şi utiliza pe proprie răspundere şi în interes personal sau necomercial conţinutul acestui site. Modificarea, copierea, transmiterea, reproducerea, includerea în alte lucrări a conţinutului acestui site sau a oricărei părţi sunt interzise.

Ne străduim ca informaţiile referitoare la produsele oferite în acest site să fie cât mai corecte şi conforme cu realitatea, totuşi posibilitatea apariţiei unor erori nu poate fi in totalitatea exclusă. În cazul apariţiei lor, vom încerca să eliminăm aceste inexactităţi cât mai curând posibil. Ne rezervăm dreptul de a refuza comenzile pentru produse ale căror detalii (descriere, imagine, preţ, stoc) au fost introduse eronat.

Culorile produselor prezentate pot apare diferit pe monitorul Dvs (de ex. datorită tipului sau configurării acestuia). Încercăm să vă prezentăm fiecare produs cât mai exact, totuşi nu putem fi raspunzători pentru eventualele diferenţe între culoarea reală a produsului şi cea afişată pe monitorul Dvs.

Mărimile şi măsurătorile prezentate sunt aproximate datorită particularităţilor fiecărui model de produs. Pentru a vă putea orienta aveţi la dispoziţie un tabel de mărimi. Dacă aveţi nevoie de informaţii suplimentare vă rugăm nu ezitaţi să ne contactaţi.

Toate produsele sunt oferite în limita stocului disponibil. În cazul în care un produs comandat de Dvs. nu se află pe stoc vă vom contacta imediat.

Preţurile produselor prezentate pe acest site conţin TVA (19%), nu contin taxe de transport şi se pot modifica fără o notificare prealabilă. Nu exista o valoare minimă a comenzii.

Costul final al tranzacţiei va conţine contravaloarea produselor comandate şi costul de transport.

În momentul lansării unei comenzi sunteţi de acord că datele personale sunt reale şi corecte, utilizate în nume propriu sau autorizat.

Este interzisă utilizarea acestui site pentru a posta sau transmite orice fel de material ilegal de ameninţare, fals, înşelător, abuziv, vulgar, obscen, scandalos.

Aceste condiţii de utilizare sunt guvernate de legislaţia românească in vigoare. Orice probleme cauzate de produsele sau informaţiile prezentate pe acest site vor fi soluţionate amiabilă in maxim 30 de zile lucrătoare de la sesizarea în scris a acestor probleme de către utilizator. Pentru orice dispută nesoluţionată competenţa revine instanţelor româneşti de judecată.

Pentru orice întrebări sau informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi.

Protecţia datelorSC Pro Computer SRL, administratorul acestui magazin online, este înregistrată în registrul de evidenţă a prelucrării datelor cu caracter personal al Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) sub nr. 11700.

Prin comenzile pe care le realizaţi consultând oferta site-ului nostru vă daţi acordul expres şi neechivoc ca datele Dvs. personale să fie prelucrate de către SC Pro Computer SRL – administratorul saora.ro

Notă de informare privind protecţia datelor personale

În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC Pro Computer SRL, administratorul saora.ro, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai în scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre Dumneavoastră, un membru al familiei Dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este de a efectua în bune condiţii facturarea şi livrarea produselor comandate de Dvs. pe site-ul nostru şi a serviciilor de reclamă, marketing şi publicitate.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru operarea si livrarea produselor comandate de Dvs. Refuzul Dvs. determină imposibilibitatea livrării produselor. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate altor terţi.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, la Pro Computer SRL.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm adresa Dvs de e-mail sau alte date cu caracter personal unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa Dvs de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

saora.ro conferă dreptul utilizatorului de a modifica datele de contact pe care le-a înregistrat, de asemenea puteţi să solicitaţi oricând ştergerea datelor Dvs.