saora.ro - Magazin online haine - articole de vestimentaţie produse exclusiv în România

Cum cumpăr?

Pentru a putea plasa o comandă pe site-ul www.saora.ro este necesar să urmaţi paşii de mai jos:

- adăugaţi produsele dorite în coşul de cumpărături (după selectarea culorii și/sau mărimii acolo unde este cazul)
- accesaţi coşul de cumpărături (link disponibil în colţul dreapta-sus a paginii)
- verificaţi lista de produse din coş şi apăsaţi butonul "Finalizare comandă"
- completaţi detaliile referitoare la livrare
- selectaţi modalitatea de plată (la destinaţie, transfer bancar sau cu cardul)
- confirmaţi comanda

În cazul plăţii online de pe un card bancar, veţi fi automat transferat pe server-ul ePayment pe o conexiune securizată unde va trebui să introduceţi datele card-ului Dvs. Se pot procesa cardurile emise de Visa – inclusiv Electron si Mastercard – inclusiv Maestro. Se acceptă şi cardurile de salarii şi cele cu specificaţia “Valid only in Romania”. Sunt acceptate la plată numai cardurile inscripţionate 3D Secure. Site-ul nostru nu stochează nici un fel de date legate de cardul Dvs. sau de plata electronică.

Puteţi face comenzi şi prin telefon (0757 06 18 90), totuşi vă recomandăm să urmaţi paşii de mai sus pentru a evita erorile ce pot să apară la preluarea comenzii şi a datelor de expediere.

După verificarea validităţii comenzii veţi primi un email de confirmare a înregistrării acesteia, incluzând toate detaliile legate de comanda Dvs. (produsele comandate, preturi, reducerile aplicate dacă este cazul, costurile de transport, adresa de livrare).

Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă dacă produsul nu este pe stoc, sunt depistate erori în informaţiile legate de produsul comandat, preţ eronat sau dacă nu s-a obţinut autorizaţia de plată. În cazul apariţiei oricăror probleme vă vom contacta telefonic sau prin email.

În cazul în care plata s-a efectuat prin transfer bancar produsele vor fi livrate numai după confirmarea plăţii.